Advertisement

Σεισμός / Seismos 8riasio : Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας.

Σεισμός / Seismos 8riasio : Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας.. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού… 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.;

Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο.

Seismoi Viotiaplus
Seismoi Viotiaplus from viotiaplus.gr
Κυριακή, 2 μαΐου 2021, 10:14. Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. 7) великий ( ζεύς aesch.): Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid).

An #earthquake (#σεισμός) possibly happened near #thessaly, #greece 4 minutes ago.

7) великий ( ζεύς aesch.): Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. Fut act ind 1st sing. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: Σεισμός μόλις 2,5 ρίχτερ ξεσήκωσε την πάτρα. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; This is the @raspishake seismograph signal that was recorded in trikala, greece for this earthquake. Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο.

Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Ο σεισμός της κυριακής (28/07), έγινε στις 19:09, ήταν της τάξεως των 4,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με εστιακό βάθος 2 χιλιομέτρων και επίκεντρο 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της αθήνας. Σεισμός μεγέθους 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της κυριακής του πάσχα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της γαύδου. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς.

Seismos 5 2 Rixter Sth 8alassia Perioxh Toy Agioy Oroys Ta Nea
Seismos 5 2 Rixter Sth 8alassia Perioxh Toy Agioy Oroys Ta Nea from www.tanea.gr
Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. An #earthquake (#σεισμός) possibly happened near #thessaly, #greece 4 minutes ago. Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Κυριακή, 2 μαΐου 2021, 10:14. Σεισμός, οῦ, ὁ part of speech: A shaking (as an earthquake);

Σεισμός μόλις 2,5 ρίχτερ ξεσήκωσε την πάτρα.

Ξεκινούν οι έλεγχοι στα δημόσια κτήρια στις περιοχές που επλήγησαν από τη δόνηση. 6) сильный, мощный ( άνεμος , ἰαχή hom.; Εκτιμάται πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 2 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι επιφανειακός και γι΄αυτό οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ανησύχησαν ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 24χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της καστοριάς, στις 00:31 της τετάρτης. This is the @raspishake seismograph signal that was recorded in trikala, greece for this earthquake. Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). A shaking (as an earthquake); Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο. Ενημερωθείτε για την σεισμική δραστηριότητα τόσο στην ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Πλοηγηθείτε στο χάρτη και κάντε κλικ είτε στο σημείο σεισμού στο χάρτη που επιθυμείτε, είτε στο σεισμό που επιθυμείτε από τη δεξιά λίστα. Fut act ind 1st sing.

Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σεισμός σημειώθηκε αργά το βράδυ της τρίτης στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της σητείας στην κρήτη, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Στο «χορό» των ρίχτερ η ναύπακτος με τον ευθύμη λέκκα ωστόσο να. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. Μέτρα προφύλαξης για την ασφάλεια σας.

Seismos Sthn Elassona Dyskolh Nyxta Gia Toys Katoikoys Koinwnia News 24 7
Seismos Sthn Elassona Dyskolh Nyxta Gia Toys Katoikoys Koinwnia News 24 7 from www.news247.gr
7) великий ( ζεύς aesch.): Ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την καστοριά μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της τετάρτης. Σεισμός • (seismós) m (genitive σεισμοῦ). Σεισμός μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της κυριακής 2 μαΐου στην πελοπόννησο. Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. A shaking (as an earthquake); Εκτιμάται πως το εστιακό βάθος του σεισμού είναι στα 2 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως είναι επιφανειακός και γι΄αυτό οι κάτοικοι της πρωτεύουσας ανησύχησαν ιδιαίτερα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού…

Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων.

Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο και διαβάστε το άρθρο με χρήσιμες οδηγίες για την προστασία από τους σεισμούς. Σεισμός 4,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του σαββάτου σε θαλάσσιο χώρο δυτικά της τήλου, σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών, η δόνηση σημειώθηκε 4′ λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα της παρασκευής. Σεισμός μεγέθους 4,7 ρίχτερ σημειώθηκε 24χλμ δυτικά, νοτιοδυτικά της καστοριάς, στις 00:31 της τετάρτης. Ρύθμιση για νομιμοποίηση των μεγάλων αυθαιρέτων. Σεισμός μεγέθους 3,5 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της κυριακής του πάσχα στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της γαύδου. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού… Γιώργος δημάκης αμοντάριστα πλάνα από το σεισμό του 1981. Σεισμός 3,7 ρίχτερ έγινε στην κάρπαθο. Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κίμακας ρίχτερ σημειώθηκε, στις 8:09, 351 χλμ ανα της αθήνας. Τσουνάμι μπήκε μέσα στα σπίτια και στα μαγαζιά στο καρλόβασι (vid). Fut act ind 1st sing. A shaking (as an earthquake);

Posting Komentar

0 Komentar